Even voorstellen.. (nieuwe stagiaire)

Fievelekwint Floreren heeft een nieuwe stagiaire en zij stelt zich hier aan jullie voor:

Hallo, ik ben Iris Glas en ik studeer Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik mag van september tot en met januari stage lopen bij Fievelekwint Floreren en hier alles leren over orthopedagoog zijn. Ik heb in mijn vierjarige opleiding al veel theoretische kennis opgedaan, maar leer nu de praktische kant kennen. Dat betekent dat je me kan tegenkomen bij bijvoorbeeld testafnames en gesprekken. Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu nog meer kan leren over hoe we kinderen kunnen begeleiden zodat ze weer lekker in hun vel zitten. Naast mijn studie en stage houd ik me graag bezig met mijn geliefde hobby, zwemmen. Ik geef wekelijks zwemles en ben daarnaast ook actief betrokken in de activiteitencommissie van mijn zwemvereniging.

Geef een antwoord

Scroll naar boven